Google vertelt je of je vliegtuig wifi en stopcontacten heeft

Google-wifi-vluchten
Een vliegtuig waarin je wifi en stopcontacten tot je beschikking hebt heeft wat ons betreft een flinke streep voor, dus gaan we deze nieuwe functie van Google zeker gebruiken.

Google kondigde namelijk onlangs een nieuwe samenwerking aan met de vliegtuigdienst Routehappy. Hierdoor worden de zoekresultaten van Google Flights ineens een stuk gedetailleerder. Zo kun je tijdens het zoeken naar een geschikte vlucht in een oogopslag zien of een de vlucht wifi heeft en stopcontacten in de stoelen heeft zitten.

Beenruimte
Het vergelijken van vluchten en vliegtuigmaatschappijen wordt daardoor een stuk makkelijker als je internet voor onderweg belangrijk vindt. Ook lange mensen kunnen er hun voordeel mee doen, Routehappy geeft namelijk ook altijd de gemiddelde beenruimte aan die je waarschijnlijk hebt tijdens je reis.

De samenwerking tussen Google en Routehappy geldt wereldwijd en omvat dus vliegtuigmaatschappijen van over de hele wereld. Als je meer wilt weten over de informatie die Routehappy te bieden heeft, neem dan zeker een kijkje op hun website.

Eén reactie

  1. Even een tip:
    Laatst vloog ik met Delta Airlines (binnen VS) en zij hadden WiFi aan boord. Je moest op je eigen device je tv/films kijken (gratis) of kon (betaald) internetten.
    Om de films te kijken moest je een player downloaden, hiervoor wordt de internet verbinding geopend, zodat je naar de app-store kunt gaan. Zodra je de download klaar is en je gaat kijken wordt de internet verbinding verbroken.
    Echter zodra de internet verbinding open is, kun je gewoon internetten. En dit blijven doen, zolang je hem maar niet sluit = GRATIS internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *