GoPro Hero3+ is nu kleiner en lichter dan ooit

GoPro Hero3+
GoPro heeft een nieuwe versie van haar Hero-topmodel uitgebracht. Hij is behoorlijk afgeslankt, dus het wordt ongetwijfeld nog makkelijker om ze aan meeuwen of ander gespuis vast te binden. Kom maar door met die actievideo’s, internet.

De Hero3+ komt er in drie varianten: Black Edition, Silver Edition en White Edition. Allen kregen een 20 procent kleinere omvang, maar alleen de Black Edition en Silver Edition werden voorzien van betere camera-features en meer batterijvermogen. Volgens GoPro’s CEO Nick Woodman is de opplak-camera nu makkelijker gebruiken voor n00bs, en is de Black Edition uitgerust met een SuperView-optie die beelden geschoten in een 4:3 aspect ratio meteen omzet naar 16:9. Scheelt je weer wat werk.

GoPro claimt verder dat de beeldscherpte met 33 procent is toegenomen, en is uitgerust met een automatische low light-modus die de frame rate aanpast aan de omstandigheden, iets dat voorheen handmatig moest gebeuren. Ook de interne audio werd herzien en de WiFi-snelheid ging met een factor 4 omhoog.

De Silver Edition krijgt als extra de mogelijkheid om in 1080p op te nemen bij 60fps, en 720 bij 120 fps.

De Amerikaanse prijzen voor de nieuwe GoPro’s zijn:

  • Black Edition: $399
  • Silver Edition: $299
  • White Edition: $199

[gv data=”3wbvpOIIBQA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Mooie vooruitgang toch telkens weer bij GoPro… Nog steeds tevreden met m’n Hero 2 maar als ik nu kijk naar zeker de afmetingen en kwaliteitsverbeteringen ga ik tijdens m’n volgende trip naar de USA toch deze Hero3+ Black Edition halen. $399,- is omgerekend momenteel €295,-.
    In Nederland wordt die verkocht voor €449,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *