Gouden HTC One Mini heb je voor €1750

Gouden HTC One Mini
Golddiggers opgelet. De Midassen van het Londense Goldgenie hebben nu ook het kleinere broertje van de HTC One in het goud gestoken.

De HTC One Mini kost doorgaans €449, maar als de goudspecialisten van Goldgenie er overheen zijn geweest met een 24 Karaats goudlaag en zilveren of zwarte strepen aan de zij- en achterkant mag je er 1750 euro voor neertellen. Of deze telefoons daadwerkelijk worden verkocht? Ja, zegt Goldgenie, want de gouden HTC One Mini is er gekomen vanwege de populariteit van de reguliere HTC One Golden Edition, die ruim €2.200 kost.

Resumerend: de HTC One Mini heeft een Qualcomm Snapdragon 400-processor, met een kloksnelheid van 1,4 GHz. Het opslag- en werkgeheugen bedraagt respectievelijk 16 GB en 1 GB. De telefoon is zo’n 5 millimeter korter en minder breed dan de HTC One. De dikte blijft ongeveer gelijk, het gewicht is echter 21 gram lager. De camera van de Mini is wel gelijk aan de gewone One; zowel de 4 megapixel camera aan de achterzijde als de 1,6 megapixel camera aan de voorzijde.

[lg_folder folder=”HTC/0_divers/HTC_One_Mini_gold/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *