Gouden Xbox 360 controller, laatste hoera voor oudje?

Auteur: , 6 Reacties
Bling bling!

De Xbox One is al geïntroduceerd en staat klaar om de Xbox 360 op te volgen. Toch heeft Microsoft nog een nieuwe editie van de controller uitgebracht. Een afscheidscadeautje?

Er zijn er vast genoeg die al een pre-order voor de One hebben staan, of op dit moment zitten te dubben of ze niet liever naar de PlayStation 4 overstappen. Maar het gros van de gamers zal voorlopig nog hun Xbox 360 houden, al is het alleen maar om oude games te kunnen blijven spelen.

Voor die mensen heeft Microsoft nog wat leuks in petto, een gloednieuwe controller in een funky kleurtje. Net zoals alle andere controllers in de Chrome-line heeft deze een reflectieve coating, en ook een verbeterde D-pad voor al die late-night button-bash sessies. Verder is de controller identiek aan de normale witte versie, met uitzondering van het warme gevoel van binnen dat je van limited editionexemplaren krijgt.

Hebben? Kan, maar dan moet je wel een eindje fietsen. Helaas is deze controller alleen te koop in de Microsoft Stores en bij Gamestop, beide Amerikaanse winkels. Daar kan je ‘m voor $54.99 meenemen.

UPDATE Zoals al terecht werd opgemerkt in de comments zal Microsoft de Xbox 360 niet van de markt halen. Sterker nog, er is onlangs zelfs een vernieuwde versie gelanceerd.6 reacties

€55 voor een controller…. LOLZ
55 dollar, dus ~42 euro. Nog steeds aan de prijs…
Ik begreep dat er nog een update van de 360 komt en dat die voorlopig blijft bestaan naast de One.
Star wars Edition xbox 360 heeft deze joystick ook alleen wat anders aan de onderkant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).