Goudkleurige iPhone X gelekt: exclusief laatkomertje?

Auteur: , 3 Reacties
Goudkleurige iPhone X

Gaat deze speciale iPhone X nog het levenslicht zien?

Er is de afgelopen maanden heel wat geschreven en gezegd over het laatste toestel van Apple, de iPhone X welteverstaan. Het speeltje is bijzonder snel, aan de dure kant en heeft voor een ware aardschok gezorgd met haar inkeping in het smartphonelandschap. We zijn echter nog niet af van het jubileumnummer van Apple, zo blijkt uit documenten van de Federal Communications Commission.

Deze organisatie is een goedkeuringsinstantie voor telecomproducten. De FCC mocht zich in september ook al verheugen op de standaard iPhone X in het zilver en spacegrijs, waardoor het aannemelijk is dat we hier te maken hebben met een serieuze primeur.

Het speciale kleurtje kennen we van de nieuwe gouden iPhone 8, die ietwat neigt naar roségoud. Apart is dat de documenten voor deze iPhone vorig jaar juli al heeft ingeleverd, waardoor het nog maar de vraag is of deze speciale versie ooit op de markt komt.

Daarnaast heeft Apple eerder deze week de rode iPhone 8 uit de doeken gedaan. Het zou niet ‘des Apple’ zijn om een week later nóg een nieuwe kleur uit de doeken te doen voor haar nieuwe iPhone. Voor nu is het dus nog even afwachten. Zit jij te wachten op een goudkleurige iPhone X?



3 reacties

Nee. ~Sterker nog, juist bij de iPhone X moet de kleur niet zoveel uit, eigenlijk. Er zit toch een hoesje omheen en de inkeping is altijd zwart. Je hebt niet de zwarte of juist witte ezels (omdat die er dus niet zijn).
@willeme: Er zit af fabriek geen hoesje om de X hoor. Ik heb de mijne sinds launch, geen hoesje/protectors/stickers en gaat prima.

Het zijn nou een maal gebruiksvoorwerpen.
@donstil: Dat is zo. Voor de zekerheid toch een paar hoesjes ervoor geregeld. Het zal niet de eerste keer zijn dat ze net die bescherming bieden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).