Gran Turismo 7 uitgesteld tot minimaal 2015

Auteur: , 3 Reacties
Gran Turismo 7 uitgesteld tot minimaal 2015

De bedenker van de Gran Turismo-reeks denkt niet dat ze dit jaar het vervolg op GT6 in de schappen zullen leggen, in tegenstelling wat hij eerder beweerde.

De 46-jarige Kazunori Yamauchi, oprichter van Polyphony Digital, vertelt in een interview met Eurogamer dat de release van Gran Turismo 7 niet in 2014 zal plaatsvinden. Niet dat we daar van opkijken, aangezien Gran Turismo 6 pas in december 2013 op de markt kwam en een opvolging binnen een jaar opmerkelijk snel zou zijn, maar Yamauchi riep onlangs dat ze op 2014 mikten. Daar zijn ze dus vanaf gestapt.

Volgens Yamauchi wordt het PlayStation 4-spel geen prologue, maar een volledig nieuwe game. Hierin zullen ze veel klachten uit de GT-community aanpakken, zoals het geluid, dat volgens de Japanner nog niet optimaal is. GT6 krijgt eerst nog een audio-update, maar in GT7 moet het grotendeels verbeterd zijn:

“I think the quality of the sounds in Gran Turismo 6 will be improved, but most of the work will be done in Gran Turismo 7.”

Daarnaast zullen de honderden standaard auto’s, die hun oorsprong vinden in het tien jaar oude Gran Turismo 4 voor de Playstation 2, opnieuw hun opwachting maken in het spel. Yamauchi stelt dat deze auto’s nog steeds een grote schare fans hebben. Tegelijkertijd wil hij het aantal premium auto’s wel flink gaan uitbreiden. Het auto-aanbod zal dus niet alleen uit opgewarmde kliekjes bestaan.3 reacties

Wat ik hier uit begrijp is dat we in 2016 misschien een game krijgen die 25x is uitgesteld en GT7 gaat heten, eigenlijk GT6 is met iets mooiere graphics, behalve dat 900 van de 1000 auto’s er nog precies het zelfde uit zien als in GT6 en dat de game vol zit met bugs en fouten.
Ze bekijken het maar. Als ik niet anders wist zou ik denken dat Polophony van EA was.
@MrSkyline: Totdat er straks mooie dingen gedaan worden met de FIA, dan wil je vast weer ;)

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-fia-certification/
@rolo: Ik ben benieuwd wat. Ik vind Nascar erg leuk maar dat was in GT5 een grote aanfluiting. Ik vind WRC erg leuk, maar dat ging ook nergens over.
Gran Turismo doe altijd van alles wat, maar ze doen het allemaal net niet goed. Het is allemaal half af.
Een volledig kampioenschap zoals de F1 of het WTCC met alle auto’s zal je er niet in vinden, hooguit 2 cirquits en 5 auto’s van 1 kampioenschap en dan nog niet eens de mogelijkheid om een race volgens de regelementen van dat kampioenschap te rijden. Het is het allemaal net niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).