Grand Theft Auto 6: plotselinge lekken, dit weten we [video]

gta-6-grand-theft-auto-6-locatie-geruchten
Voorbereidingen GTA 6 zijn in volle gang!

Sinds het weekend duiken er diverse lekken op met informatie over Grand Theft Auto 6. Volgens deze informatie wordt er hard gewerkt aan GTA 6. Aangezien men weer met fantastische kaarten wil werken zal deze game volgens een eerste lek pas beschikbaar zijn zodra PlayStation 5 en Xbox Project Scarlett beschikbaar zijn.

Daarnaast blijkt dat een bekende locatiescout, die normaal alleen voor films en tv werkt, zich namens Rockstar heeft gemeld in Florida om locaties te checken. Daarmee lijkt GTA 6 terug te gaan naar iconische locaties rondom Florida en Miami. Men verwacht dan ook een terugkeer van iconische parcours zoals Liberty City, Vice City, San Andreas, Los Santos, San Fierro en Las Venturas.

Daarbij is er meer bekend over de verhaallijn. Het lijkt de bedoeling dat je begint als kleine speler in Liberty City en daar de mindere klussen voor de ‘grote jongens’ moet opknappen. Op deze manier werk je jezelf op naar de top, die in Vice City gevestigd zou moeten zijn. Daar kun je uiteindelijk een bekroning voor jouw werk krijgen door als drugslord zelf de macht over te nemen.

Er zullen verder verschillende shops komen die in verschillende stadia van de game andere dingen aan zullen bieden. Daarnaast zou Rockstar nauw samenwerken met Microsoft en Sony om de mogelijkheden van het gamen in de cloud maximaal te benutten. Op deze manier zou men direct een nieuwe omgeving met nieuwere steden kunnen bouwen. Ook kan men op deze manier de game online voortdurend doorontwikkelen.

Vooralsnog is het dus wachten op de bevindingen van locatiescouts, die onder leiding van Leah Sokolovsky dus klaarblijkelijk een voorselectie hebben gemaakt. Met de kennis van nu blijkt dat deze dame in een podcast van eerder dit jaar wat interessante details over het proces deelt (ongeveer vanaf minuut 7). Men gelooft namelijk dat Rocketstar de opdrachtgever is waar ze hier op doelt.

[gv data=”S64a63QJ-Ns”][/gv]

Ook een eerder interview met de stemacteurs die eerder meewerkten aan GTA komt hiermee in een ander daglicht te staan.

[gv data=”ySAOh1-nspI”][/gv]

Heb jij al zin om als een echte drugslord de macht te grijpen over de straten van Vice City? Als je geen geduld hebt om te wachten kun je natuurlijk ook de nieuwe modus in GTA 5 alvast ontdekken.

Dit alles is gebaseerd op basis van betrouwbare lekken die Daily Star verzameld heeft. Anders dan bij eerdere lekken lijkt voor deze veronderstellingen wel bewijs te zijn.

Nog geen reacties

  1. Terugkeer van San Andreas-universum, met Los Santos, Las Vendura en San Fierro? Maar dan veel groter? Lijkt me top! Wil ik wel die treinmissie terug.

    “Follow the damn train CJ!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *