Gratis mobiele data voor Vodafone klanten met kerst

Vodafone logo projectie
Leuk gebaar voor kerst. Zit je bij Vodafone, dan kun je op 1e en 2e kerstdag gratis onbeperkt gebruik maken van mobiele data.

Vodafone geeft z’n klanten een kerstcadeautje. Op 25 en 26 december kun je gratis en onbeperkt mobiele data gebruiken binnen Nederland. Klanten hoeven hier niets voor te doen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bijna de helft van de Nederlanders de kerstwens tegenwoordig verstuurt via de mobiele telefoon en Vodafone haakt daar met deze actie leuk op in.

De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Dit kan voor sommige mensen best interessant zijn, want tijdens bijvoorbeeld Facetimen of Skypen over het mobiele netwerk, gaat het erg hard met je databundel.

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland:

“Afgelopen jaar hebben we veel tijd, geld en energie gestopt in het afronden van de landelijke 4G-dekking en het verder uitbreiden en verbeteren van 3G-dekking. Omdat met kerst veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten juist nu te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

Vodafone Thuis, hollandsnieuwe, Scherp S en sommige machine-to-machine data zijn uitgesloten van de campagne, net als gebruik van data in het buitenland. De exacte voorwaarden staan op vodafone.nl/kerst.

Nog geen reacties

 1. Voor wie?
  De volgende klanten doen automatisch mee:

  Red
  Smart
  Scherp
  Prepaid
  Hybride
  BelCompany Mix
  Sizz
  Mobiel Breedband abonnementen
  Zakelijke abonnementen

  Happy, ik zit bij Sizz 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *