Gratis nieuwe Pokémon game komt naar je smartphone

Gratis nieuwe Pokémon game komt naar je smartphone
Uit het niets komt The Pokémon Company International met een gloednieuwe game!

Fans van Pokémon opgelet, The Pokémon Company International heeft een nieuwe game voor je smartphone uitgebracht. Het spel heet Pokémon Rumble Rush en is een gratis beat-‘em-up-game. De uitrol van de nieuwe game is begonnen in Australië. Mensen met een Android-smartphone daar kunnen de game al gratis downloaden uit de Google Play Store. De game komt in stapjes per regio naar de Play Store. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er ook een iOS-versie van Pokémon Rumble Rush gaat komen.

In Pokémon Rumble Rush gaan spelers als avonturier aan de slag. Men moet op eilanden verschillende Pokémon gaan ontdekken. Gedurende deze tocht zullen vijandelijke Pokémon je proberen dwars te zitten en deze zullen verslagen moeten worden. Door op het scherm te tikken komt de partner-Pokémon van de speler in beeld en kan deze helpen een tegemoetkomende groep aan te vallen. Tijdens elk treffen bestaat de kans dat een of meer Pokémon vriendschap sluiten met een speler, waarna hij deze weer kan gebruiken in toekomstige gevechten. Elk eiland kent Super Boss-gevechten. Als spelers als winnaar uit de strijd komen, hebben ze de mogelijkheid items te bemachtigen waarmee ze hun Pokémon op kunnen waarderen.

Tijdens het spelen van Pokémon Rumble Rush kunnen spelers honderden verschillende soorten Pokémon tegenkomen. Hoe meer spelers de spelwereld verkennen en aan speciale evenementen deelnemen, hoe meer Pokémon ze zullen ontdekken. Het gaat hier niet alleen om de gebruikelijke Pokémon, maar ook om Legendarische en Mythische varianten.

Lees ook: Zo goed doet Detective Pikachu het in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *