Grote Windows 10 update is aanstaande

Windows 10
Regelmatig komt Microsoft met een grote update voor Windows 10. Binnenkort is het weer zover.

Ruim over een maand om precies te zijn. Microsoft heeft aangekondigd dat het besturingssysteem in oktober een grote update krijgt. Een precieze datum is niet gegeven, maar verwacht medio oktober een seintje op Windows 10. Zo liet het Amerikaanse techbedrijf weten op de IFA beurs in Berlijn. De laatste grote update stamt uit april. Inmiddels draaien bijna 700 miljoen gebruikers Windows 10.

Lees ook: Zo konden hackers toegang krijgen tot Windows 10 PC’s

De update van oktober brengt diverse nieuwe features naar het besturingssysteem, waaronder cloud ondersteuning voor synchronisatie tussen meerdere apparaten, de nodige updates voor Microsoft Edge en peformance info voor de Xbox Game Bar. De komende periode gaat Microsoft nog gebruiken om zich voor te bereiden op de release en het nodige te finetunen. Daarnaast zal het bedrijf in de aankomende weken meer bekendmaken wat we precies kunnen verwachten van deze update.

Eind september zal de update beschikbaar worden als download voor Windows Insiders. Begin oktober zijn reguliere consumenten aan de beurt. Na oktober zal het een tijdje rustig blijven. De verwachting is dat Microsoft pas in april 2019 weer met een grote update voor Windows 10 gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *