Grotere batterij voor iPhone 11 Pro Max

Prachtig
Dit zijn de verschillen.

Apple is niet zo happig op het vrijgeven van details waarvan zij denken dat het er niet toe doet. Bijvoorbeeld het RAM geheugen of de exacte batterijcapaciteit. Uiteindelijk komen die details toch wel naar boven, want techfreaks die de iPhones in handen krijgen gaan op zoek naar antwoorden.

Via gelekte, officiële documenten van Apple blijkt dat de iPhone 11 Pro Max een groter batterij heeft in vergelijking met de iPhone 11 Pro. Het verschil bedraagt 23 procent. Zo heeft de iPhone 11 Pro Max een batterij met een capaciteit van 3.969 mAh, ruim 1.000 mAh groter dan de iPhone XR. Tevens 1.311 mAh groter dan de iPhone XS en bijna 800 mAh groter in vergelijking met de iPhone XS Max. In vergelijking met de andere nieuwe iPhones is de batterij 859 mAh groter dan de iPhone 11. De iPhone 11 Pro heeft een batterij van 3.046 mAh.

Een belangrijke vernieuwing van de nieuwe iPhones is dat ze tot vijf uur meer batterijtijd leveren. Dat is een enorme verbetering. Het is altijd afwachten hoe dat in de praktijk zit en of dat over een jaar nog zo is, maar een prestatie waar Apple-fans in elk geval blij mee zullen zijn. De iPhone was op z’n zachtst gezegd geen uitblinker in battery life. (via Macrumors)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *