‘GTA 6 is minder groot dan je zou denken’

'GTA 6 is minder groot dan je zou denken'

Grand Theft Auto 6 zal vermoedelijk een kleinere game worden.

Zeg je GTA, dan zeg je een game met een enorme grote open wereld vol mogelijkheden. Je pakt een vliegtuig en je kunt minutenlang vliegen over een map die soms maar niet lijkt op te houden. Met de groot, groter, grootst-gedachte zou je denken dat GTA 6 enorm moet worden. Niets lijkt minder waar als we deze geruchten mogen geloven.

Volgens een bericht van Kotaku kunnen we het tegenovergestelde verwachten van GTA 6. Als de game wordt uitgebracht is de map een stuk kleiner dan je gewend bent van GTA-games, aldus de bron. Dit zou te maken hebben met een veranderende bedrijfscultuur binnen Rockstar Games.

Er gingen altijd geruchten dat de medewerkers van Rockstar in aanloop naar een release velen tientallen uren per week, soms richting de 100 uur, moesten werken. Een ongezonde bedrijfscultuur, zo is nu besloten. Door een meer gezonde sfeer te creëren betekent dit dat er ook minder hardcore uren gewerkt gaan worden. Dit heeft tot gevolg dat de games van Rockstar minder content bevatten dan voorheen. We hoeven echter niet getreurd te zijn. De map zou groter kunnen worden na release door middel van updates.

6 reacties

  1. Met deze game zijn ze letterlijk al jaren bezig en nu out of the blue een half jaartje voor de release zou hij ineens een kleine map krijgen.. net gechecked tis geen 1 April meer.. wat een BS zeg!

  2. Is alleen maar om meer geld binnen te slepen, je betaalt ruim 60 euro voor het spel, en dan moet je DLC’S kopen en downloaden om verder te komen met het spel. 4,99 per dlc en dan krijg je maar heel weinig voor.

    Als dit zo is dat ze voor een ander bedrijfscultuur gaan, zeer zwak van Rockstar games en zal ik het nie gaan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *