GTA Online: bepaal nu je eigen game!

GTA Online: bepaal nu je eigen game met deze modes
De update van deze week geeft je meer vrijheid.

De GTA Online update van deze week brengt helaas geen vette nieuwe bolide met zich mee. Toch is er wel anders nieuws te melden om toch met de nieuwste update aan de slag te gaan. Het is namelijk voortaan mogelijk om in GTA Online je eigen Survival of King of the Hill-game op te zetten.

Spelers kunnen zelf spawn points uitkiezen en bijvoorbeeld aanpassen hoe sterk de vijand is in het geval van de Survival-modus. Bij de King of the Hill-modus kunnen spelers zelf bepalen hoe de map eruit komt te zien waar het potje gaat plaatsvinden. Met de creatieve geest van GTA Online-spelers in het achterhoofd moet dit geweldig vermakelijke potjes gaan opleveren. Rockstar geeft je extra motivatie om het uit te gaan proberen: tot en met 20 november rekent GTA Online Double Rewards voor King of the Hill en Survival playlists.

Je kunt dus zelf iets in elkaar bouwen of een potje spelen op een door de community bedachte game binnen de Survival- en King of the Hill-modus. Verder is met deze update het winnende voertuig aangepast met The Lucky Wheel in het casino. Wie geluk heeft wint de Ocelot Stromberg en kan de onderwaterwereld van GTA gaan ontdekken.

[gv data=”sjr6eFFXH20″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *