Haha, Asus en LG dissen iPhone-Batterypack

LG Asus Batterypack
Gezien Apple’s nimmer aflatende focus op design was het nogal opvallend dat het bedrijf deze week een bultrug-hoesje lanceerde. Natuurlijk is de concurrentie er als de kippen bij om het ding de grond in te boren.

Tim Cook vindt het ding dan misschien prachtig, maar ASUS en LG denken daar duidelijk anders over. ASUS wil de consument er even aan herinneren dat de iPhone 6 zelfs met de toegevoegde bochel geen enkele competitie is voor de levensduur van zijn ZenFone Max. Dankzij de 5000mAh-betterij kan je volgens de smartphone-fabrikant met de Max 2 uur langer video afspelen, 2 uur langer internetten én 12 uur langer telefoneren dan met een iPhone+batterypack.

LG gooit het ondertussen over een andere boeg door het design van zijn V10 aan te prijzen met een subliminal richting De Bobbel:

LG V10

Dat toestel heeft trouwens een 3000mAH-batterij die in 40 minuten voor de helft vol is – ook geen kattenpis natuurlijk.

6 reacties

  1. Grappig bedacht, alleen snap ik niet dat iedereen de iPhone met een paar uur leeg heeft. Heb zelf een iPhone 6 en die heeft aan het eind van elke dag nog gewoon 60% batterij. Dan whatsapp ik gewoon en kijk ik ook op Facebook. Wat doen anderen dan op die telefoon de hele tijd waardoor hij leeg is? Volgens mij moet je dan nonstop op dat ding loeren…

    • @woot: De meeste mensen hebben geen idee van wat er allemaal niet op de achtergrond draait of aan staat. 4G en wifi tegelijkertijd aan, bluetooth, allerlei applicaties die draaien, scherm op maximale helderheid, touch-trill feedback aan, toetsenbordgeluidjes aan etc. etc.

      • @gop1: Ja maar dan alsnog. Ik heb trillen gewoon aan (alleen bij berichten), helderheid automatisch, Bluetooth vaak aan (voor auto) en WiFi staat meestal ook aan. Als ik die batterij leeg wil hebben moet ik gewoon niks anders doen dan op die telefoon zitten, dan heb je amper de tijd om met iemand te praten.

  2. Zelfde hier , krijg dat ding nooit leeg , eenmaal gelukt op Rock Werchter , hele dag bellen , zoek vrienden en vooral veel filmen !
    Denk dat er mensen zijn die 5 uur of meer op facebook zitten elke dag 🙂

  3. De meeste van mn collegas hebben iphones en die zijn constant leeg. Ik heb een asus en een samsung en mn samsung houd het met gemak 1.5 dag vol met intensief gebruik waaronder spotify en flitsmeister. Mn asus is vrij bizar, die gaat zo 4 a 5 dagen mee met intensief gebruik (zenphone 5). Ik vermoed dat dat ook te danken is aan de intel cpu. Hij is niet zo snel als de samsung, maar daar merk ik weinig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *