Handig: altijd gratis wifi op het vliegveld

zo heb je op elk vliegveld gratis wifi
Wifi op het vliegveld is vaak gedoe. Je moet van alles invullen en vaak is de kwaliteit erg matig. Maar met deze hack heb je ineens veel betere wifi.

Vaak heb je op een vliegveld maximaal een uur gratis wifi. Maar als je op je telefoon kijkt zie je vaak heel veel netwerken. Zou het nou niet handig zijn als je de wachtwoorden had voor de wifi? Nou dat kan. Check deze kaart maar eens.

De kaart is gemaakt via Google. Door op het gewenste vliegveld te klikken, krijg je aan de linkerkant het bijbehorende wachtwoord van de luchthaven te zien. Zo staat het wifi-wachtwoord van de KLM lounge op Schiphol ook op de lijst. Ga er bij de lounge in de buurt zitten en je hebt onbeperkt toegang tot het netwerk.

Deze kaart met wachtwoorden is gepubliceerd door blogger en computertechnicus Anil Polat. De man reist al zes jaar rond de wereld en heeft al tachtig landen bezocht. Zijn blog heet Foxnomad.

Overigens is het handig om een extra USB-versterker te kopen zodat je het soms zwakke signaal van bijvoorbeeld een lounge toch kan gebruiken.

Maar zou het niet tof zijn als gewoon gratis de lounge binnenkan.. Deze hacker heeft de ideale oplossing.

Eén reactie

  1. Leuk, tot nu want … Je zult zien dat velen het nu massaal gaan gebruiken en de snelheid gaat dus drastisch omlaag.
    Bovendien zullen wachtwoorden verandert worden en heb je over 2 maanden niets meer aan dat lijstje.

    Free wifi blijft bagger met kleine uitzonderingen uitgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *