Handschoentelefoon laat je innerlijke Inspector Gadget los

Na-na-na-na-na Inspector Gadget
In veel opzichten leven we nu al in de toekomst. We hebben brillen die ons vertellen wat voor weer het wordt, armbandjes die oplichten als iemand je wil bellen, en dit alles wordt aangestuurd door een klein, draagbaar computertje wat in je binnenzak leeft en meer vermogen heeft dan wat er nodig was om de Apollo 11 naar de maan (en terug) te sturen.

Desalniettemin ontbrak er nog 1 ding, en dat is een telefoon in je hand, Inspector Gadget-style. De Britten hebben nu dit gat gevuld met een handschoen met Bluetooth. Precies zoals we vroeger ons allemaal voorstelden, praat je in je pink en is je duim de oorspeaker. Helaas komt er geen antennetje uit je duim (of misschien is dat maar beter van niet…) omdat telefoons dat tegenwoordig niet meer nodig hebben. Tevens zit de het apparaat niet IN je hand, maar in een handschoen.

Voordat wij allemaal en masse onze portemonnees trekken en naar de winkel hollen, helaas is deze handschoen een concept. Een filmpje met demonstratie is te zien bij de BBC. Er zijn er enkele van gemaakt, maar ze zullen niet in massaproductie gaan. Gelukkig zijn er wel vergelijkbare producten te vinden, zoals deze unit voor minder dan 60 Euro. Wij kunnen niet wachten om er een in handen (ha!) te krijgen!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *