Happening: De Nederlandse WhatsApp killer?

Happening-App
Praktisch iedereen met een smartphone gebruikt ook WhatsApp, maar dat betekent niet dat dit de perfecte berichtenapp is. Dat er nog heel wat te verbeteren valt bewijzen drie Nederlanders met hun Happening-app, die inmiddels al tienduizenden keren gedownload is.

Happening bevat alle belangrijke functies van WhatsApp (het chatten met mensen en het voeren van groepsgesprekken), maar breidt dit verder uit met allerlei andere handige programma’s waar je de app niet voor hoeft te verlaten. Zo kun je een boodschappenlijstje maken met vrienden, snel uitrekenen wie wat moet betalen, een datum prikken en een to do-list bijhouden.

Studenten en vriendengroepen
Een uitkomst voor studenten en vriendengroepen dus, en deze extra functies maken Happening volgens bedenkers Jelmer Feenstra, Emiel Mols en Frank van Viegen ook zo speciaal, zo vertellen ze aan EditieNL. Met een druk op de knop kun je zien wie er vanavond mee-eten in je studentenhuis, en kun je vanuit de app direct zien hoeveel iedereen moet betalen. Verschillende spelletjes zorgen er bovendien voor dat het niet alleen maar praktisch hoeft te zijn om Happening te gebruiken.

Zo zit er een Selfie-game in Happening verwerkt die de deelnemers op willekeurige momenten van de dag vraagt een selfie te nemen, zodat je ineens van al je vrienden te zien krijgt wat ze aan het doen zijn. Ook benieuwd of Happening WhatsApp op je telefoon kan vervangen? Je kunt de app gratis downloaden voor iOS en Android.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *