Hardwell treedt deze week op in Amsterdamse Apple Store

Apple Store Hardwell
Hardwell, wereldwijd één van de bekendste en populairste makers van elektronische muziek, heeft bekendgemaakt dat hij overmorgen optreedt in de Apple Store in Amsterdam.

De DJ deed dat via zijn Twitter-account. Het optreden staat gepland voor 19:15 Nederlandse tijd op donderdag 15 oktober. Naast de speciale live-set vertelt hij ook over zijn carrière in de muziek en beantwoordt hij vragen van het publiek. Het event vindt plaats in de Apple Store op het Leidseplein (25) in Amsterdam.

De set wordt opgenomen en zal binnenkort worden uitgezonden op Apple’s Beats 1 Radio. Een beperkt aantal mensen kan reserveren om bij het optreden aanwezig te zijn. Dat doe je via de site van Apple (je hebt er een Apple ID voor nodig). Dat kan hier – wees er snel bij.

Apple organiseert wel vaker gratis events in zijn winkels. Op 29 mei was er in dezelfde store bijvoorbeeld een evenement rond de digitale release van de film Michiel de Ruyter.

Fan van Hardwell en/of rokende banden? Deze week werd ook de Vredestein-remix van zijn nummer ‘United We Are’ vrijgegeven. Check em op autojunk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *