Hearthstone: De beste tabletgame is er nu voor smartphones

Hearthstone
Dagelijks verschijnen er tal van nieuwe games voor mobiele apparaten die je maar beter over kunt slaan. Hearthstone: Heroes of Warcraft groeide echter al snel terecht uit tot een van de populairste tablet-games, en het nu zal niet lang meer duren voordat deze game ook in de smartphone-ranglijsten bovenaan staat.

Gisterenavond lanceerde Blizzard namelijk de langverwachte iPhone-versie van dit kaartspelletje. De ontwikkelaar (vooral bekend van World of Warcraft) belooft al maanden dat er een iPhone-variant van de game aankwam, en nu we hem zelf gespeeld hebben, snappen we waarom dit zo lang heeft geduurd. Later werd ook de Androidversie gelanceerd.

Eén tegen één
In Hearthstone neem je het tegen mensen van over de hele wereld op in 1 vs 1 wedstrijden, waarbij jij jouw deck met 30 kaarten gebruikt om die van je tegenstander te verslaan. Denk aan het klassieke Magic: The Gathering, maar dan met de figuren (en humor) uit het Warcraft universum.

Hearthstone-iPhone

De game is voor de smartphone volledig vernieuwd, en er zijn wat slimme aanpassingen gedaan om deze van origine PC-game op een klein schermpje te laten werken. Dit zorgt ervoor dat de game perfect te spelen is, en maakt het dus nog gemakkelijker om even snel een potje te doen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is gratis te downloaden en gratis te spelen. Je hoeft je portemonnee pas te trekken als je een van de uitbreidingen (‘Adventure Modes’) wilt kopen, of extra pakjes kaarten aan wilt schaffen. Nieuwe kaarten vrijspelen kan ook, door ingame goudstukken te verzamelen die je net als echt geld kunt besteden aan zowel nieuwe pakjes als de Adventure Mode.

Hearthstone is te downloaden voor je iPhone via deze link en voor je Android smartphone via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *