Hehe, Instagram wordt eindelijk bruikbaar

Lekkah
Instagram gaat eindelijk nuttig worden voor mensen die meer persoonlijkheden hebben.

Als je net zo bent als de schrijver van dit stuk, dan heb je niet slechts één Instagram-account, maar je hebt er een aantal. Misschien vind je jezelf gewoon belangrijker dan je bent met een account, of misschien heb je er ook een van je werk, van je sportclub, van je schaakteam en eentje waar je tech en auto’s op volgt. OK, en eentje om babes mee te stalken volgen.

Maar het nadeel is dan dat je steeds moet uitloggen en weer opnieuw inloggen. Zucht. Moeilijk. Wat was ook alweer het password? Als je een Androidtelefoon hebt is dat misschien wel binnenkort voorbij. Instagram is het namelijk aan het testen. Eindelijk gewoon, net als op Google, Facebook en Twitter in al je accounts tegelijk inloggen en in app kunnen switchen.

Als je lid wordt van de Instagram Betatesters groep en dan de test versie downloaden via de Play Store. Het kan zijn dat je nog niet meteen wordt uitgekozen voor de testversie. Maar als je een bofkont bent met de nieuwe testversie kun je dus in versie 7.12.0 extra accounts toevoegen zoals je hieronder kunt zien:

Helaas waren we zelf ook nog niet in staat om het te testen, maar als je erbij bent dan horen we het graag via de comments.

Op de foto: @charlottemckinney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *