Hét event is begonnen: Apple TV + nieuwe trailer en prijs bekend

tim-cook-apple-tv
Ook kijkt Tim Cook terug op de zomer en doet hij een aanbieding.

Na Apple Arcade begon Tim Cook aan de presentatie van Apple TV +.

Na het vorige live event van Apple waarin Tim Cook Apple TV + aankondigde, werden er drie trailers vrijgegeven. Deze zijn bij elkaar meer dan 100 miljoen keer bekeken en zeer positief ontvangen. Daar was de Apple-topman uiteraard zeer tevreden mee. Hij maakte daarom direct een nieuwe trailer bekend. Deze keer een eigen science fiction thriller, ‘SEE’.

In deze thriller gaan we 600 jaar vooruit. De mensheid is inmiddels als gevolg van een virus gedecimeerd. Ook heeft de resterende populatie het gezichtsvermogen verloren maar redt zich zonder visie. Dit zou op een authentieke manier toegankelijk gemaakt worden door medewerking van mensen met een visuele beperking. Als er een nieuwe generatie geboren wordt die het zicht weer terug heeft verdeelt dat de mensheid. Zien we een gave terug of is het toch het kwaad?

Jason Momoa (Game of Thrones) en Alfre Woodard (Luke Cage) spelen de hoofdrollen in deze sci-fi thriller. Hieronder een preview van de serie.

[gv data=”03RAKJipMeM”][/gv]

Na de trailer maakte Tim Cook bekend dat Apple TV+ vanaf 1 november in meer dan 100 landen gelanceerd wordt voor $ 4,99 per maand voor een familie-abonnement (6 aansluitingen). Daarnaast krijg je bij aankoop van een iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch of Mac gratis een jaarabonnement op Apple TV+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *