Het internet wordt gek: Venusaur is een kikker?!

WUT?!
Ogenschijnlijk logisch, maar dat is de loopanimatie zeker niet.

Natuurlijk zijn veel Pokémon – hoekstenen van de jeugd van talloze millennials – gebaseerd op bestaande dieren en veelal is dat geen probleem. Na een nieuwe trailer van het aankomende Pokémon: Let’s Go werd het internet daarentegen collectief gek.

Venusaur, de evolutie van Bulbasaur (een van de drie start-Pokémon uit de Pokémon-games voor de Game Boy (Color)) en Ivysaur heeft natuurlijk net als zijn voorgangers wat weg van een kikker, maar lijkt tevens op een soort dinosaurus en met die plant op zijn rug lanceert het zichzelf zo in fictieve sferen.

Dat neemt niet weg dat ontwikkelaar Game Freak voor de aankomende Pokémon-game een ‘realistische’ manier van bewegen wilde introduceren voor het gigantische plant-monster. En toegegeven, voor een monster van 100 kg (volgens de Pokémon wiki) beweegt hij ontzettend schattig. Realistisch gezien zou een rondspringend wezen van dit gewicht daarentegen kleine aardbevingen veroorzaken.

[gv data=”ZRUA4Blw_ec”][/gv]

Echte Pokémon-veteranen weten daarentegen al lang dat Venusaur zo ‘raar’ hoort te lopen. De Nintendo-game Pokémon Stadium uit 1998 had namelijk exact dezelfde loopanimatie.

https://twitter.com/Kumoppu17/status/1025586676045893632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1025586676045893632&ref_url=https%3A%2F%2Fmashable.com%2F2018%2F08%2F06%2Fpokemon-venusaur-frog%2F

Het internet wordt overigens wel vaker gek van dingen die we collectief niet wisten. Pokémon: Let’s Go bevat namelijk ook uitgebreide customization voor je monstertjes. Dat levert dit belachelijke kapsel op voor Pikachu en Eevee. Ook werd het internet eerder wild van Mario’s tepels.

Screen @The Pokémon Company/Game Freak Inc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *