Het is zover: Android 10 wordt uitgerold

Het is al zover!
De nieuwste versie van Android wordt langzaam uitgerold onder Pixel-gebruikers.

Een week na de officiële onthulling van de naam van Android Q, Android 10 genaamd, is het al zover. De nieuwste versie van Android wordt langzaam uitgerold, uiteraard als eerste voor eigenaren van een Pixel smartphone.

Zoals gepland komt de nieuwste versie van Android na maanden aan beta’s eindelijk uit. Het is voor het eerst dat we een Android-versie van Google krijgen zonder dat we direct gaan watertanden; na tal van versies vernoemd naar snoepgoed en lekkernijen geeft Google hun Android-versies voortaan alleen een nummer. Saaai!

Wat niet saai is, zijn alle nieuwe features die naar Android komen met de nieuwste versie. In dit artikel gaan we al uitgebreid op veel van die features terwijl Google in deze blogpost een top 10 van nieuwe features maakt.

Helaas voor de meeste Android-gebruikers is het nog niet bekend wanneer de zoekgigant Android Q op alle andere toestellen uitbrengt, maar als we deze vergelijking mogen geloven weten we in elk geval zeker dat Nokia als eerste zal zijn. Een exacte datum van wanneer precies hebben we niet, al zal het wel ergens dit jaar gaan plaatsvinden.

Lees ook: Zo bedien je Android (Q) het snelst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *