Het scherm van de LG G Watch R is flinterdun en haarscherp

LG-G-Watch-R-scherm
LG is begonnen met de massaproductie van de schermen voor de LG G Watch R, hierdoor zijn ook de specificaties van het display bevestigd.

De opvolger van de LG G Watch krijgt een rond scherm (hallo Moto360), en draait ook op Google Android Wear. Dit P-OLED schermpje is maar 0,6 millimeter dik, terwijl het toch een resolutie van 320×320 ondersteunt. Volgens LG is het scherm van de LG G Watch R 57 procent groter dan dat van soortgelijke smartwatches met een vierkante display.

Naast de ronde vorm heeft de R een roestvrijstalen frame en een verwisselbaar leren bandje, wat het geheel er meteen een stuk stijlvoller uit laat zien. Hoewel de accu met 410mAh iets groter is dan die van de eerste G Watch, zijn de specificaties nagenoeg gelijk. Het horloge draait namelijk op een Snapdragon 400-processor, en heeft 512 MB aan werkgeheugen en 4 GB aan opslag.

Key Markets
Volgens LG zal de G Watch R in het vierde kwartaal van 2014 in ‘key markets’ beschikbaar zijn. Waar dit precies is en wanneer zal bekend worden als we dichterbij dit laatste kwartaal van het jaar komen. Ook een prijs laat nog even op zich wachten.

Eén reactie

  1. Een klap in het gezicht van Motorola. Deze heeft in tegenstelling tot de Moto360 wel een echt 360 graden display zonder de afvlakking zoals die van een lekke band.

    Overigens had de bezel op de GwatchR zo te zien nog een stuk dunner gekund? Gemiste kans. Mocht ik een smartwatch overwegen staat deze hoger aangeschreven dan de Moto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *