Hier, de nieuwste trend in Sims 4

Hier, de nieuwste trend in Sims 4
De game is helemaal trending door een hype binnen de huizenindustrie.

Wie actief is in de moderne huizenmarkt wordt er mee doodgegooid. Tiny house, tiny house en nog eens tiny house. Compacte ruimtes die je toch van alle gemakken voorzien voor een schappelijke prijs. Elke vierkante meter wordt slim benut en zo kan op kleine grond toch een aardige woning ontstaan. Ook in Nederland zijn inmiddels de nodige tiny houses te vinden.

Een toegankelijke huizensimulator is in dat opzicht de Sims. De game is nog altijd razend populair en met de komst van de tiny house-hype ontploft YouTube met video’s over dit concept. Er komen allerlei ideeën aan bod en sommige concepten zien er nog behoorlijk professioneel uit ook.

De afgelopen twee jaar zijn op YouTube honderden video’s gedeeld over dit onderwerp, met een opmars in de laatste maanden. Gezien het aantal views is het onderwerp aanzienlijk populair. Sommige filmpjes hebben enkele miljoenen weergaven, voor een game die al jaren geleden is uitgebracht. Check een aantal concepten hieronder. Niet verkeerd toch?

[gv data=”6eHyXSFFqGI”][/gv]
[gv data=”0B8lDyNlpjo”][/gv]
[gv data=”DQiJEv8yS7o”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Oeh leuk! Dat ga ik eens uitproberen. Ik vind tiny houses best slim. Je hebt ze relatief snel bij elkaar gespaard en dan heb je nooit zorgen dat je afbetaalde bezit van je afgenomen wordt wanneer je je baan verliest bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *