Hier kun je via Apple weer een iPhone SE kopen

Hier kun je via Apple weer een iPhone SE kopen
Apple haalde eerder de iPhone SE uit de schappen, tot ontevredenheid van velen. Een iPhone met een kleiner scherm kopen via Apple was er niet meer bij. Nu krijgen klanten toch de mogelijkheid om bij Apple een iPhone SE op de kop te tikken.

Het aanbod van de iPhone is kleiner geworden sinds de introductie van de iPhone XR en iPhone XS (Max), vorig jaar september. Apple heeft liever dat je de vrij dure iPhone XR koopt, want oudere modellen zoals de iPhone SE zijn uit het gamma gehaald.

Nu is de iPhone SE weer terug van weggeweest. Apple heeft het toestel opgenomen in de clearance-sectie van het merk. Deze pagina is online te bezoeken op de site van Apple en toont producten die nieuw zijn en nog in de doos zitten, maar niet meer deel uitmaken van de officiële actuele line-up.

Helaas kennen we in Nederland geen clearance-sectie. Apple heeft in Nederland alleen de refurbished-sectie, waar tweedehands producten verkocht worden. Overigens zitten hier geen iPhones tussen. Wie een nieuwe iPhone SE wil kopen zal dit dus tijdens een zakentrip of vakantie in de Verenigde Staten moeten doen.

Het toestel is er vanaf 249 dollar. De smartphone is er in diverse vormen. Dit betekent 32 of 128 GB en de kleuren Space Grey, Rose Gold, Gold en Silver. De iPhone SE werd door Apple in 2016 aangekondigd. De iPhone X en de iPhone 6s, twee toestellen die ook sinds vorig jaar september uit het gamma zijn verdwenen, worden (nog niet) aangeboden via het clearance programma.

Nog geen reacties

  1. Top!! de ideale telefoon qua formaat, ik gebruik mijn SE nog steeds, ideaal vooral je onderweg bent.
    Zo’n grote koelkast meeslepen gaat me iedere keer meer tegenstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *