Hier kun je voortaan ook Super Mario op spelen

Hier kun je voortaan ook Super Mario op spelen
Is die balk van de MacBook Pro toch nog ergens goed voor.

De Touch Bar op de MacBook Pro is bedoeld als een verlengde van je toetsenbord, niet als een soort tweede scherm volgens Apple. Het heeft ontwikkelaars er in ieder geval niet van weerhouden om allerlei dingen uit te proberen. Zo had een ontwikkelaar het spel Doom op de Touch Bar geïnstalleerd.

Nu lijkt het erop dat PietroMess op Reddit Super Mario voor de Touch Bar heeft ontwikkeld. Ook kunnen anderen het spel downloaden en dus ook een potje Super Mario spelen op hun Touch Bar.

In de post staat beschreven hoe de gebruiker net een nieuwe MacBook met Touch Bar heeft gekocht. “Ik ben blij dat ik met jullie deze mini game kan delen. Je moet de obstakels, Goomba en Brick, vermijden.” Verder staat er dat het spel redelijk makkelijker is en vergelijkbaar is met het Google Chrome spel Dino dat omhoog komt als je geen internetverbinding hebt.

Overigens moet je de bestanden voor de Super Mario game downloaden uit de Dropbox van Pietromess. Mocht je dus interesse hebben in het spel, dan is het downloaden op eigen risico. (Via Übergizmo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *