Hier slaan vermogenden hun Bitcoins op

Hier slaan vermogenden hun Bitcoins op
Underground yo.

Wie enkele jaren geleden Bitcoins kocht voor een duppie kan nu miljonair zijn. Maar ja, waar parkeer je al dat vermogen als je de coins nog niet uitbetaald hebt? Crypto exchanges die dergelijke services bieden hebben in het verleden laten zien niet altijd betrouwbaar te zijn en je zuurverdiende geld wil je wel veilig houden.

Veel vermogenden zijn klant bij de Cold Storage Vault service van Xapo. Dit is een bedrijf dat wallets van Bitcoin-bezitters veilig opbergt in een kluis op een fysieke locatie, verspreid over drie continenten. De kluizen worden bewaakt met biometrische sensoren en er is daadwerkelijke beveiliging aanwezig. Probeer daar maar eens bij te komen. Het bedrijf doet gouden zaken, want volgens Bloomberg bewaakt Xapo meer dan 10 miljard dollar aan Bitcoin. Dat komt neer op zo’n zes procent van de gehele Bitcoin markt.

De service is interessant voor rijkaards die weinig handelen en Bitcoins op de lange termijn willen bezitten. Xapo is één van de eerste bedrijven ter wereld die op deze wijze cryptocurrency van klanten bewaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *