Hoe buigbaar is de Galaxy S7 Edge?

Hoe buigbaar is de Galaxy S7 Edge?De Galaxy S7 en S7 Edge worden op dit moment al naar verschillende kopers verstuurd en waarschijnlijk is iedereen nieuwsgierig hoe buigbestendig de toestellen zijn.

Beide toestellen zijn aan de grote kant met een 5.1- en een 5.5-inch scherm. De vraag is dan ook of ze eenvoudig beschadigen wanneer ze worden weggestopt in de broekzak van je skinny jeans. YouTube-kanaal JerryRigEverything onderwerpt de S7 Edge aan een aantal stress tests.

De video laat in ieder geval zien dat het glas van de S7 Edge bestand is tegen de krassen van een autosleutel. Dit geldt voor zowel de voor- als achterkant van het toestel. Het lijkt helaas niet verstanding om het toestel bloot te stellen aan enorme hitte, want dat verdraagt het AMOLED-scherm slecht.

Tot slot kreeg de Edge te maken met de buigtest, die ‘ie goed doorstond. Hij buigt een stuk minder snel dan het geval was met de Nexus 6p. De Edge kan dus wel tegen een stootje. Dat zal ook gelden voor de normale Galaxy S7, want die is gemaakt van hetzelfde materiaal.

[gv data=”D_bB5fnN7Jk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *