Hoe McDonald’s Pokémon kaarten weer populair maakt

Hoe McDonald's Pokémon kaarten weer populair maakt

Opeens is het weer hip om naar de winkel te rennen voor Pokémon kaarten en dat komt door restaurantketen McDonald’s.

Pokémon kaarten, dat is toch iets van 20 jaar geleden? Ja en nee. Het klopt dat ze zo’n 20 jaar geleden ontzettend populair waren. Sommige kaarten uit die tijd zijn ontzettend zeldzaam en kunnen duizenden euro’s opleveren bij een verkoop. Vandaag de dag worden kaarten door The Pokémon Company nog steeds gemaakt. En recent zijn ze vaak uitverkocht in de winkel. Het heeft alles te maken met de Mac.

McDonald’s staat stil bij het 25-jarige bestaan van Pokémon. Om dat te vieren geeft het restaurantketen een setje Pokémon kaarten weg bij een Happy Meal. Dit heeft voor een hype gezorgd. Zelfs zo erg dat winkels nee moeten verkopen als ze komen shoppen voor klanten. The Pokémon Company heeft daarom aangekondigd dat ze de productie gaan opschroeven.

Het is zelfs zo dat mensen naar de Mac gaan om een Happy Meal te kopen zodat ze een setje kaarten krijgen. Dit hele gebeuren speelt zich vooralsnog niet af in Nederland. Op het moment van schrijven krijg je een Hasbro game bij je Happy Meal in ons land. Het is niet bekend of de Pokémon actie ook naar Nederland komt.

Nog geen reacties

  1. “Dit hele gebeuren speelt zich vooralsnog niet af in Nederland. Op het moment van schrijven krijg je een Hasbro game bij je Happy Meal in ons land. Het is niet bekend of de Pokémon actie ook naar Nederland komt.”

    Netjes om het even te vermelden, Dit kun je via de Mcdonalds app op je phone gelukkig ook snel en gemakkelijk checken. toch best wel fijn tegenwoordig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *