Hoe snel komt de Samsung Galaxy S11 uit? [render]

samsung-galaxy-s-11-renders-release
Wat kunnen we dan verwachten?

In het algemeen verwacht men dat de lancering van flagships van Samsung er voor dit jaar op zit. Of men daar de tweede Samsung Galaxy Fold bij telt is niet helemaal duidelijk, maar de beroepswatchers hebben hun blik inmiddels richting 2020 gedraaid.

Men voorziet dat men de S-serie dit jaar iets vroeger naar voren wil brengen dan vorig jaar. Daarmee verwacht men dat we in de derde week van februari 2020 de Samsung Galaxy S11 kunnen verwelkomen. Als concrete datum noemt men de 18de en dat zou een paar dagen eerder zijn dan we dit jaar zagen. Overigens houdt Sammobil nog wat slagen om de arm, maar klaarblijkelijk zijn ze toch zeker genoeg om iets te melden.

Over de specificaties is nog niet veel bekend. Wel gaat men ervan uit dat de interne opslagcapaciteit fors opgeschroefd wordt (tot maximaal 1 TB). Ook gaan er geruchten dat besturingssysteem Adroid One UI 2.1 met dit toestel haar debuut maakt. Tot slot lijkt het erop dat de 3.5 mm headphone Jack nu ook bij Samsung gaat sneuvelen. Daarmee kunnen we vast een aanloop nemen op de eindeloze discussie tussen de ‘oude’ liefhebbers en de jongere generatie die er wel klaar mee is. Ook kunnen we ons weer opmaken voor een stroom aan geruchten, lekken en speculaties. Sterker nog, de eerste renders, die we nu met een baal zout in plaats van met een korreltje nemen, staan alweer op Youtube.

[gv data=”3ftCAMCnMj4″][/gv]

Via: Sam Mobile

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *