Hoe stevig is de nieuwe Samsung Galaxy S10?

Prachtige phones
Tijd om een aantal vergelijkingen te laten zien.

De nieuwe Samsung Galaxy S10 is heet. Logisch, de Zuid-Koreaanse techgigant heeft ook in Nederland een belangrijk marktaandeel. Mocht je de smartphone overwegen dan is het goed om alle positieve en negatieve eigenschappen naast elkaar te zetten. Op basis daarvan kun je een conclusie trekken.

Een dingetje dat altijd de vraag is bij smartphones is hoe stevig ze nou daadwerkelijk zijn. Niet iedereen heeft immers zin om een screen protector te gebruiken of om, in dit geval de Galaxy S10, in een hoesje te steken. Zeker als je voor de variant met de keramische achterkant gaat wil je toch kunnen ‘genieten’ van het materiaal dat Samsung heeft gekozen.

In een eerder artikel kwam de populaire YouTuber JerryRigEverything aan bod met een uitgebreide test. Dit is natuurlijk niet de enige video op YouTube te vinden is over de Galaxy S10. Hieronder een overzicht van allerlei voorbeelden waar de kracht en kunde van de nieuwe Samsung centraal staat. Van droptests tot buigtesten. Doe er je voordeel mee! Let wel, er komt bij een deel van de video’s meer entertainment kijken dan een serieuze stevigheidstest.

[gv data=”YcSLA5RbF5M”][/gv]
[gv data=”BhftQ0FUDC8″][/gv]
[gv data=”KmZSdKMISxQ”][/gv]
[gv data=”hc4Puw-BYXw”][/gv]
[gv data=”vB25GUWhpq0″][/gv]
[gv data=”oCEEnLPLUsg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *