Hoe stevig is de nieuwe Samsung Galaxy S9? [video]

Auteur: , Geen reacties
Galaxy S9

Tijd voor een test.

De Samsung Galaxy S9 is nog maar net uit. Nu kun je op het wereldwijde web al tal van vergelijkingen vinden. Zo lees je HIER de bevindingen van iFixit of de nieuwe Galaxy S9 een beetje te repareren is en DAAR hoe kras bestendig de smartphone is.

Er is weer een nieuwe video gedeeld en dit keer gaat het om een droptest. Weet de Galaxy S9 zijn mannetje te staan? In de test vergelijkt CNET de stevigheid van de smartphone. Uit de test komt naar voren dat vanaf de eerste drop het glas al breekt. Echter, de klappen die de Samsung vervolgens krijgt lijken weinig impact te hebben op het toestel. Duidelijk is dat de eerste klap voor de meeste schade heeft gezorgd.

Terecht trekt CNET de vergelijking met de Galaxy S8. Het materiaal van beide smartphones is bijna identiek. Samsung heeft voor de Galaxy S9 van iets steviger aluminum materiaal gebruikgemaakt, maar dit is niet van een doorslaggevende factor. Het mag geen verrassing zijn dat een hoesje geen overbodige luxe is. De bevindingen (en video) van CNET check je hier.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).