Honor Holly: nieuwkomertje voor slechts 99 euro

Honor Holly: nieuwkomertje voor slechts 99 euro
Goedkope Android-telefoons uit China halen? Dat kan, maar ze komen ook steeds vaker naar Europa toe. Zoals deze Honor Holly.

Honor, een dochtermerk van het Chinese Huawei, kwam eind 2014 de telefoonwereld binnendenderen met de €299 kostende Honor 6. Begin deze maand werd opnieuw een interessante telefoon gelanceerd: de Honor Holly. Via een actiesite kon worden aangegeven of je interesse had in de telefoon. En hoe meer gegadigden, des te lager de prijs zou uitvallen.

Dat is inmiddels gebeurd. De adviesprijs lag aanvankelijk op €140, maar op basis van de getoonde interesse is deze naar de €99 gegaan. En dan heb je onze aandacht Maar wat krijg je eigenlijk voor dat geld?

Specificaties Honor holly

De HonorHolly heeft een 5-inch scherm, gevuld met 1280 bij 720 pixels. De rekenkracht komt van een Mediatek MT6582-processor, draaiend op 1,3 GHz. Geen hoogvlieger, maar hij weet de gemiddelde Android-telefoon zonder lag draaiende te houden. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig, 16 GB aan opslagruimte en de accu heeft een capaciteit van 2000mAh.

Foto’s schieten gaat met een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel-sensor aan de voorkant voorziet in het selfiewerk. Het 156 gram wegende toestel meet 142,2×72,3×9,4 mm en beschikt daarnaast over WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 en uiteraard GPS. Momenteel wordt ‘ie geleverd met Android 4.4 KitKat, het is nog niet bekend wanneer de Honor Holly naar Android 5.0 Lollipop gaat.

Honor Holly: nieuwkomertje voor slechts 99 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *