Hoofdstuk wat-moet-je-er-mee: Een iPhone-cover van beton

Wie wil dit nou hebben?
Hoesjes zijn vaak van een materiaal wat fijn vasthoudt, of wat bescherming biedt aan de telefoon als deze valt. Deze cover is van beton…

Ja, beton. Dat spul waar bruggen en deprimerende flatgebouwen van gemaakt worden. Koreaans ontwerpbureau Posh Projects zag waarschijnlijk op een mooie dag een stuk gebouw gesloopt worden en dacht; dat willen mensen vast achterop hun telefoon. Dus maakten ze wat, gaven ze het een maan-achtig naampje, zeiden ze dat elke cover een exclusieve print heeft die geïnspireerd is op het maanlandschap, en verkopen ze deze aan hipsters unieke en modebewuste individuen.

Luchtbelletjes of individuele expressie?

De vraag blijft waarom je dit zou willen? Het hele maanlandschap-idee gaat een beetje verloren omdat het sterk lijkt op gewoon beton wat niet goed ontlucht is, beton geeft totaal niet mee en biedt dus 0 bescherming bij vallen, en het is koud en hard materiaal om vast te houden. Mogelijk gaat het hier om een uitgebreide grap of kunstzinnige uitspatting van iemand, maar zo niet bevestigd dit de gedachte dat zolang het om een iPhone past mensen het toch wel willen hebben.

Nog geen reacties

  1. Gewicht lijkt mij nog mee te vallen, gezien het een dun laagje beton lijkt. Vraag me eerder af of het beton niet snel gaat breken als je je gsm laat vallen of ergens tegen stoot.

  2. Ik vind het vet. Helemaal als het mij er uniek en modebewust doet uitzien. 🙂 Maar ben wel benieuwd of het heel blijft nadat je je iPhone laat stuiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *