Hou je kinderen in de gaten met de Haier smartwatch

Haier-smartwatch
Haier heeft een smartwatch onthuld die speciaal ontworpen is voor ouders om gemakkelijk op ieder moment in contact te komen met hun kinderen.

Het slimme horloge werd onthuld op de IFA Global Press Conference, en staat constant in verbinding met een smartphone, zo schrijft Android Central. In tegenstelling tot veel andere smartwatches hoeft deze telefoon zich niet in de buurt van het horloge te bevinden, en is het dus een ideaal middel voor ouders om te weten waar hun kind is.

Snel in contact
Via een speciale app kunnen notificaties ingesteld worden, bijvoorbeeld als het horloge (en de drager ervan) een bepaald gebied (zoals een schoolterrein) verlaat. Op dat soort momenten komen de ingebouwde speaker en microfoon van pas, waarmee de drager met de gekoppelde smartphonegebruiker een gesprek kan voeren.

Het horloge zelf heeft maar een beperkt aantal controle opties, zoals het bellen van het gekoppelde smartphonenummer. Dit moet het horloge beter geschikt maken dan een smartphone voor kleinere kinderen. De smartwatch (die nu nog geen naam heeft) van Haier moet in september in Europa verschijnen voor 99 euro. Later verschijnt er ook een variant die zich speciaal op senioren richt en een soortgelijke functie moet vervullen.

Haier-Smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *