HTC One M9 vanaf eind maart in Nederland te koop

HTC One M9 vanaf eind maart in Nederland te koop
Nog deze maand komt het nieuwe vlaggenschip van HTC in de winkels te liggen.

HTC Nederland laat weten dat de HTC One M9 vanaf 28 maart bij Vodafone en Belcompany te verkrijgen is. 31 maart is de metalen telefoon ook bij alle andere winkels en (online) retailers te verkrijgen. Movht je hem al even in je handen willen houden: hij is vanaf vandaag bij de Belcompany al te previewen.

De adviesprijs van de HTC One M9 is op 749,00 euro gezet. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey.

Specificaties HTC One M9

De HTC One M9 heeft een 5-inch IPS-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, gelijk aan zijn voorganger. Hij draait op de 64-bit Snapdragon 810-chip van Qualcomm, bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen en een Adreno 430-gpu. De accucapaciteit bedraagt 2800 mAh. De iconische BoomSound-frontspeakers aan de voorzijde zijn verbeterd, en ondersteunen nu Dolby Surround. De One M9 is verder geschikt voor 4G, bluetooth 4.1, nfc en Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

9 reacties

  1. Ik zat er overna te denken on mijn M7 te vervangen door de M9. Gisteren/vandaag toch een wat minder berichtje gelezen op Tweakers over oververhitting..

  2. Ik wacht nog even op wat Sony en LG te bieden hebben. Hopelijk iets waterdicht, 5″ Full HD OLED, Snapdragon 810, camera met optische beeld stabilisatie en uitbreidbaar opslaggeheugen. En als het kan, een verwisselbare accu, ook al is dat een uitstervend feature.

    • @AutomotiveDesigner: Aangezien de G3 al een hogere resolutie heeft en een groter scherm ga ik er niet vanuit dat ze een stap terug maken. Wel jammer want 5inch en full HD vind ik op dit moment wel ultiem. Sony gaat nog een tijd duren ben ik bang en zijn het vaak toch net niet.

  3. Apparaat schijnt onaangenaam heet te worden, maar dat is ook wel te verwachten met die belachelijke cpu’s tegenwoordig. Eens afwachten wat de mini gaat bieden, maar die kortwieken ze op het gebied van specs natuurlijk weer helemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *