HTC One mini 2 komt in juni voor 469 euro

HTC One mini 2 komt in juni voor 450 euro
HTC heeft zojuist het kleine broertje van de HTC One (M8) aangekondigd.

De One Mini 2 zal vanaf begin juni te koop zijn en kost 469 euro. Op alle vlakken merk je dat het om een kleiner broertje gaat van de One (M8). Zo is de prijs niet alleen kleiner, maar maakt hij ook gebruik van een langzamere 1,2GHz quadcore-Snapdragon 400 processor. De One (M8) heeft namelijk een 2,3GHz quadcore-Snapdragon 801 processor. Het werkgeheugen blijft steken op 1GB, de helft van de One (M8).

Hij is wel iets groter dan zijn voorganger, de One mini, met een beeldscherm van 4,5″. De resolutie is daarentegen gelijk gebleven met 720p, waarmee hij nu een pixeldichtheid heeft van 326 ppi. Vanwege het kleinere scherm heeft HTC ook maar meteen de accu kleiner gemaakt, deze heeft nu een capaciteit van 2100mAh.

HTC One mini 2

Op de camera-opstelling is flink gewijzigd. Zo krijgt de One mini 2 geen dubbele UltraPixel-camera, maar een gewone met 13 megapixel sensor. Aan de voorzijde van het toestel zit een 5 megapixel exemplaar.

Bij de verkoopstart begin volgende maand is de HTC One mini 2 in de kleuren grijs, zilver en goud te verkrijgen.

[lg_folder folder=”HTC/One_mini_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Ik doe een wilde gok, maar de camera van de HTC One mini 2 is waarschijnlijk beter dan die in de One M8. Echt, wat waren ze denkende met die dual-lens camera?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *