Huawei Ascend G700: nu leverbaar voor 269 euro [5 inch]

Huawei Ascend G700
Op zoek naar een telefoon met een groot scherm (5 inch) en dual-sim ondersteuning voor een redelijke prijs? Dan is de Ascend G700 van Huawei wellicht iets. Deze telefoon is zelfs een stuk goedkoper van de Wolfgang AT-AS50SE van Aldi.

Het Chinese Huawei is al enige tijd met een waar productoffensief bezig in Europa en eerlijk is eerlijk, hun telefoons zien er niet verkeerd uit. Met de superdunne Huawei Ascend P6 lieten ze al zien wat ze in hun mars hebben.

Zoals gezegd beschikt de Ascend G700 over een 5 inch full HD scherm (1280 x 720 pixels) en voor de nodige rekenkracht zorgt een 1.2 GHz quad-core processor. Er is 2GB werkgeheugen beschikbaar en 8GB intern geheugen, wat uitbreidbaar is via MicroSD met 32GB.

De telefoon draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en is voorzien van de Huawei Emotion UI schil. De accu heeft een capaciteit van 2150 mAh. Uiteraard beschikt deze telefoon over twee camera’s, aan de voorkant een exemplaar met 1.3 megapixel en aan de achterkant een 8 megapixel camera met LED flitser.

Vooral voor mensen die vaak in het buitenland zijn of twee mobiele telefoonnummers hebben is het fijn dat de Ascend G700 beschikt over dual-sim ondersteuning. Deze telefoon is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland in de kleuren zwart en wit voor een prijs van 269 euro.

[lg_folder folder=”Huawei/Ascend_G700/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Ziet er absoluut gelikt uit, maar de Huawei p6 is niet al te best getest en die is stukken duurder.
    Accu duur zou slecht zijn etc etc, een Samsung in dezelfde prijsklasse is volgens mij beter.
    Maar we zullen de tests/reviews afwachten.

  2. Heb zelf een Huawei. Accuduur is goed tot heel goed, beter dan op mijn Wildfire S. Kwaliteit staat, voor zover ik kan oordelen op Htc niveau of zelfs hoger. De camera maakt de ene keer zeer scherpe foto’s, de andere x belabberde foto’s. Voor de rest tot nu toe zeer slijtvaste plastics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *