Huawei Ascend Mate2 4G: bizar groot in veel opzichten

Auteur: , Geen reacties
Huawei Ascend Mate2 4G

Tijdens CES 2014 heeft het Chinese Huawei, nummer 3 in Nederland, de opvolger van de Ascend Mate gepresenteerd. Net als zijn voorganger beschikt de Ascend Mate2 4G over een groot scherm, 6.1-inch, en een accucapaciteit die daarbij past: 4050 mAh.

Bijzonder is dat je deze telefoon ook na gebruiken om door middel van een kabeltje andere telefoons op te laten! Dit demonstreerde Huawei door op CES een iPhone op te laden met behulp van een Ascend Mate2 4G.

Zoals de naam al doet vermoeden is de opvolger van de Huawei Ascend Mate nu ook geschikt voor 4G. Deze phablet draait op Android 4.3 en is voorzien van Huawei’s eigen Emotion UI 2.0 skin.

De Ascend Mate2 4G beschikt over een quad-core 1.6 GHz processor, 2GB werkegeheugen en 16GB opslagcapaciteit. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera en de camera aan de achterkant is 13 megapixel.

De Huawei Ascend Mate2 4G zal eerst in de US op de markt komen, maar het is nog niet zeker of deze telefoon ook naar Nederland komt. Gezien het tempo waarin 4G hier wordt uitgerold zou dat misschien wel een goed idee zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).