Huawei Mate 10 Pro marteltest: bloedmooi én sterk?

Huawei Mate 10 Pro marteltest
Deze razendsnelle koelkast wordt op de pijnbank gelegd.

Huawei heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar het in het begin vooral namaak-iPhones maakte voor het bedrijfsleven, is het er na verloop van jaren in geslaagd om een krachtig smartphonemerk neer te zetten. De Huawei Mate 10 Pro is daar het levende voorbeeld van. Hoogste tijd dus om YouTuber JerryRigEverything zijn gang te laten gaan met het toestel.

Zack lijkt heel erg fan te zijn van het apparaat. Het enige wat volgens hem mist, is natuurlijk de koptelefooningang. Verder is de metalen smartphone stevig gebouwd, werkt de vingerafdrukscanner ook bekrast en al nog prima én krast het scherm niet snel.

Ook is het scherm vrij bestendig tegen de aansteker van Zack, waarover de YouTuber meldt dat hij nog steeds geen idee heeft wat voor meerwaarde de test precies heeft. Echt imponerend is de buigtest van de Huawei Mate 10 Pro. Het metalen toestel blijkt met geen mogelijkheid gebroken te kunnen worden.

Al met al blijkt dat de nieuwste phablet van Huawei prima in elkaar steekt. Dat is zeker wel eens anders geweest in het verleden, waarin het bedrijf gebruikmaakte van kwalitatief mindere materialen. De volledige marteltest bekijk je hieronder.

[gv data=”cvI-7VgON14″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *