Huawei Mate 10 video: uniek of gewoon ronduit eng?

Huawei Mate 10 video
Wij twijfelen nog of dit de juiste manier van marketing is…

Het officiƫle launch-evenement van de Huawei Mate 10 laat nog enkele weken op zich wachten. In de tussentijd zien we gelukkig iedere week wel iets verschijnen van de nieuwe krachtpatser van Huawei. Zo kregen we vrij recent meer informatie over de reguliere Mate 10-variant. De nieuwe teaser van Huawei zelf is echter een stuk mysterieuzer.

Zoals eerder vermeld beschikt de Mate 10 over de gloednieuwe Kirin 970-chipset, die voorzien is van Artificial Intelligence. Hierdoor moet de smartphone onder andere een stuk krachtiger en leert het de gebruiker beter kennen. Gezien onderstaande officiƫle teaser moeten we AI echter niet als gimmick gaan zien.

De smartphonefabrikant meldt namelijk dat de Mate 10 niet een smartphone is, maar een ‘intelligente machine’. Alsof dat nog niet apart genoeg is, vertelt de voice-over dat het toestel ‘ziet, denkt, leert zoals wij en voor ons’. Beetje eng…

Het bedrijf zelf heeft in ieder geval zeer hoge verwachtingen van haar nieuwste paradepaardje. Zo liet het na de iPhone X-release geen mogelijkheid onbenut om de Mate 10 te vergelijken met de inferieure X van Apple. Wij zijn benieuwd in hoeverre het geroeptoeter van Huawei waarmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *