Huawei P30 Pro is de beste smartphone van het jaar?

'Huawei P30 Pro is de beste smartphone van het jaar'
Volgens deze experts wel.

Dat zijn niet onze woorden, maar de woorden van de European Hardware Association. Deze groep heeft de dit jaar gepresenteerde Huawei P30 Pro uitgeroepen tot smartphone van het jaar. De organisatie bestaat uit meer dan 100 redacteuren van Europese high-tech vakbladen.

Daarmee komt Huawei eindelijk eens in het zonnetje te staan, na een dramatische periode van slecht nieuws omtrent de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. De prijs werd aan Huawei uitgereikt tijdens de EHA Awards 2019. Het is dubbel feest voor Huawei, want het Chinese techbedrijf weet zo met succes de vorige titel te ‘verdedigen’. Vorig jaar werd namelijk de Huawei P20 Pro bekroond met de Best Smartphone award.

Volgens de European Hardware Association blinkt de P30 Pro uit met het innovatieve camerasysteem (met de SuperSpectrum Sensor, de SuperZoom Lens, en de Time-of-Flight (TOF) camera). Ook prijst men de P30 Pro om zijn optische & AI- beeldstabilisatie technologie

De European Hardware Association zegt er zelf het volgende over:

We zijn blij dat Huawei opnieuw de Best Smartphone Award van de European Hardware Association in ontvangst heeft genomen. De welverdiende overwinning van de P30 Pro bevestigd de positie van toestel als beste smartphone op de markt en erkent dat het een product is dat de lat een stuk hoger legt in de smartphone industrie.

Lees ook: Huawei P30 Pro – Apparata review

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *