Huawei’s Honor neemt iPhone 11 Pro op de korrel

Huawei's Honor neemt iPhone 11 Pro op de tak
Een leuke grap of een kinderachtige stunt?

Met de aankondiging van een nieuwe iPhone kun je er donder op zeggen dat er grappen over gemaakt gaan worden. Op sociale media kwamen ook met de introductie van de iPhone 11-serie deze week het één en ander aan grappen en grollen voorbij.

Steeds vaker gaan ook bedrijven mee in dit gedrag. Zo ook Honor, het submerk van Huawei. Via Twitter deelde Honor India een ietwat flauwe sneer uit naar Apple. Het camera-eiland van de nieuwe iPhone werd als voorbeeld genomen. Daarbij werd een omschrijving gedeeld dat goede smartphone fotografie je geen arm, been of een nier zou moeten kosten. Een referentie naar de prijs van de nieuwe iPhones.

De smartphones van Huawei en Honor komen inderdaad met goede camera’s, maar dat wil niet zeggen dat ze bijster voordelig zijn. Ook de high end toestellen van Honor zijn aan de prijs tegenwoordig. Een hele sterke sneer kun je de move van Honor dus niet noemen.

Nog geen reacties

  1. >Ook de high end toestellen van Honor zijn aan de prijs tegenwoordig.
    Mwah ik vind dat toch wel reuze meevallen. De gewone 20 wordt geadviseerd voor 500. En duikt bij Belsimpel al voor 399 op. De 20 Pro wordt geadviseerd voor 599. Ook niet verkeerd. Sure niet stock android en updates zijn wat minder, maar ik kan er mee leven. Het is dat het gedoe rondom Huawei mij onzeker maakt en ik wel een telefoon zoek met 3.5mm jack. Anders was ik voor de 20 gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *