Huh? Internet Explorer niet meer populairste browser


Is dit een nieuwsbericht uit 2009, ofzo?

Terwijl we hier op de redactie nog zitten bij te komen van de schok, tikken we maar gauw een artikeltje over Internet Explorer. Waarom we zo geschokt zijn? Blijkbaar gebruikt ruim 41% van het internet de obsolete browser nog steeds. Dit blijkt geen nieuws van een half decennium geleden te zijn, maar echt van vandaag. In april 2016 is Googles Chrome browser de populairste browser op het internet geworden.

4,91% van jullie gebruikt Safari als browser en slechts 9,76% van de internetters gebruikt Firefox. Terwijl Microsoft toch al een aantal maanden helemaal is gestopt met de ondersteuning van IE, je moet naar Edge.

Dit nieuws zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar het heeft toch nog lang geduurd voordat de overmacht gestopt is. Iets waar de EU al sinds het begin van deze eeuw aan heeft gewerkt. Nou EU, gefeliciteerd, het is eindelijk gelukt. En nu allemaal over op de privacybeschermende browser

Nog geen reacties

  1. Na van alles geprobeerd te hebben, is bij mij Firefox, de enige die het plezier geeft, van een fijne browser te zijn. Helemaal naar mijn wensen aan te passen, dat is erg prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *