Hulu blokeert vanaf nu VPN-verbindingen

Auteur: , 3 Reacties
Maar niet Anywhere....

Dacht je eindelijk een manier gevonden te hebben om een-beetje-legaal naar je favo shows te kijken, wordt dat ook weer gedwarsboomd.

Hulu is een mooie dienst. In de Verenigde Staten is het mogelijk om geheel legaal de laatste paar afleveringen van al je favoriete series en films te streamen. Dit kan kosteloos met wat advertenties, of betaald en helemaal ad-vrij. Verder zijn we daar niet jaloers op of zo.

Uiteraard willen de nietige kijkertjes in de rest van de wereld dit ook. Er zijn meerdere bedrijven in dit gat gesprongen, maar allen bieden ze hetzelfde aan; een VPN-verbinding met zijn uitgang in de Verenigde Staten, zodat Hulu het doet. Alleen zagen degene die via deze weg probeerden in te loggen vandaag de volgende boodschap:

Computer zegt nee

Overigens zijn ‘wij’ niet de enige die hierdoor getroffen zijn. Er zijn binnen de VS diensten die een anoniem internet aanbieden. Ook deze doen niets anders dan een VPN-verbinding aanbieden en ook hun klanten kunnen dus geen gebruik meer maken van de streaming dienst. Balen!

Helaas lijkt er geen oplossing komende te zijn en zit er dus niets anders op dan de piratenvlag maar weer uit te hangen als je bij wilt blijven met je shows, ondanks de recente tegenstand.3 reacties

Dan moet je https://hola.org/ eens proberen ;-)
@se7enth: Werkt dat ook niet via een proxy?
@azenomei: Dat klopt, maar het werkt (nog) wel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).