Huur het huis van skateheld Bam Margera op AirBNB

Huur het huis van skateheld Bam Margera op AirBNB
Slapen in het huis van vele verhalen.

Veel mensen tussen de 25 en 40 jaar kunnen zich Bam Margera wel herinneren. De professionele skateboarder die onderdeel was van de Jackass-series en films, maar ook zijn eigen televisieprogramma’s had op onder meer MTV.

Op jonge leeftijd verdiende Margera veel geld met zijn carrière als pro skater en het maken van televisie. De Amerikaan hield er dan ook een rock’n roll leven op na. De muren van Castle Bam hebben een groot gedeelte van die levensstijl meegekregen. ‘Castle Bam’ is de vrijstaande woning van Bam Margera in Westchester, Pennsylvania. Op dit landgoed werden de meeste afleveringen van het programma Viva La Bam opgenomen en Margera zelf heeft hier ook meer dan 10 jaar gewoond.

Vandaag de dag leeft de inmiddels 39-jarige Margera een heel ander leven. Hij heeft een tijdje in Europa gewoond, is getrouwd met zijn huidige vrouw na een eerdere scheiding met zijn jeugdvriendin en is zelfs papa geworden van een kereltje. Het gezin Margera woont vandaag de dag in de buurt van Westchester, maar niet meer in Castle Bam. Margera heeft het landgoed nooit verkocht en Castle Bam is daardoor nog altijd in zijn bezit.

April Margera, de moeder van Bam, had het idee om iets met het huis te doen. Begin dit jaar is een grote renovatie van het huis begonnen, omdat de familie Margera van plan is de woning via AirBNB aan te bieden aan fans. Het huis komt onder meer met een eigen skatebaan, zwembad en een lap grond.

Op dit moment is de renovatie nog steeds gaande en is nog niet bekend wanneer Castle Bam via AirBNB beschikbaar zal zijn. Aanvankelijk was afgelopen zomer de bedoeling dat de renovatie klaar zou zijn, maar het gaat nog langer duren. Als het eenmaal zover is, krijgen fans de unieke kans om nostalgie tot leven te laten komen door het huis te boeken via de accommodatie website. Zou jij er willen slapen?

https://www.instagram.com/p/BnW5Xz5BH75/
https://www.instagram.com/p/BnW2RNWBYM8/
https://www.instagram.com/p/BnW5iHbBL9h/
https://www.instagram.com/p/Bg1YyuigbmR/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BjNqA25hcRP/
https://www.instagram.com/p/BhU94iBA9J9/
https://www.instagram.com/p/Bg1Y4Vsgg7k/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *