iCukoo wekker app kost je geld wanneer je blijft liggen

iCukoo
Deze wekker-app maakt automatisch geld over naar een goed doel als je op de snooze-knop drukt.

’s Ochtends kan het best lastig zijn om van de snoozeknop af te blijven, aangezien je hiermee net iets langer in bed kan blijven liggen. Hier schiet je niks mee op, maar als je jouw ogen net geopend hebt, denk je daar wel anders over. iCukoo wil je op een strenge manier afleren om constant naar de snoozeknop te grijpen, terwijl je tegelijk het goede doel helpt.

Charity app
Iedere keer als je de knop onverhoopt indrukt, wordt er een bedrag van je bankrekening afgeschreven, dat vervolgend naar een goed doel gaat. Je kunt zelf instellen hoe hoog dit bedrag is, dus je kunt zo streng voor jezelf zijn als je zelf wilt.

Er worden steeds meer goede doelen aan de app toegevoegd, die op het moment alleen nog in Groot Britannië gebruikt kan worden. Er komt echter snel een versie aan die ook in andere landen werkt. Naast deze iOS-versie wordt er ook aan een Android-variant in elkaar gezet. Kijk voor meer informatie over deze creatieve manier om van je verslaap-probleem af te komen hier.

UPDATE: nog meer spelers in deze markt. Snopy werkt met een pre-paid tegoed en elke keer als je op snooze drukt wordt er een bedrag afgeschreven.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *