Ideaal: zo zorg je overal in huis voor extra USB-laders

De SnapPower Charger
Nog even en zelfs je koffiezetapparaat heeft een USB-aansluiting nodig om van stroom te worden voorzien, maar hoe zorg je ervoor dat niet al je stopcontacten vol raken?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een extra stekkerdoos aan te schaffen, maar het ziet er niet zo fraai uit als je hele woonkamer vol ligt met die dingen. De SnapPower Charger zorgt er gelukkig voor dat we niet langer hoeven zoeken naar een stijlvolle oplossing, want dit nieuwe afdekplaatje voor je stopcontact oogt vrijwel hetzelfde als het origineel.

Met één belangrijk verschil natuurlijk: je krijgt naast de bestaande stopcontacten ook een USB-poort, die je kunt gebruiken om je smartphone, GoPro of andere gadget op te laden. Nu ga je er vast vanuit dat je zelf in de weer moet met een schroevendraaier en soldeerbout, maar dat valt reuze mee. Je schroeft het originele plaatje van de muur, vervangt ‘m door een SnapPower Charger en kunt weer inpluggen.

De SnapPower Charger werkt zo simpel, omdat het bevestigingssysteem er automatisch voor zorgt dat de USB-aansluiting stroom krijgt. Je hoeft dus zelf geen enkele technische kennis te hebben om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Er is vooralsnog slechts één probleem: het project is gericht op de Amerikaanse markt en de eerste versie werkt daarom alleen met 115 volt. Het Kickstarter-project is echter zo succesvol dat we ervan uit gaat dat ook wij snel een eigen variant krijgen.

[gv data=”vST64NQSqxA”][/gv]

2 reacties

  1. Kickstarter? Die dingen liggen gewoon in de gamma en zijn online te bestellen. Ik zat er zelfs aan te denken, totdat ik me besefte dat er dan 24/7 een lader op de stroom staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *