Ideale koffietafel voor bingewatchers en voetbalfans [video]

sobro-koffietafel
Nu hoef je echt nooit meer van de bank af.

Als je een beetje uitgespeeld bent met de punaises of de flipperkastkoffietafel wel hebt gezien is het tijd voor iets anders. Deze suggestie zorgt ervoor dat je nooit meer van de bank af hoeft of eindeloos door kunt gamen.

Op het oog lijkt deze koffietafel… een koffietafel, maar de schijn bedriegt hier wel heel erg.

Het tafelblad is bijvoorbeeld van getemperd glas. Ideaal tegen vlekken en kringen. (Geintje, het touchscreen-paneel steelt hier echt de show). In de zijwanden zie je vervolgens 2 USB-poorten, bluetooth speakers en twee stopcontacten.

Natuurlijk heb je ook wel eens dorst als je van jouw tech aan het genieten bent. De film hoeft niet meer op stop en je hoeft ook niet te wachten op reclame. De grote lade van deze koffietafel is namelijk gereserveerd als mini-ijskast. In de kleine lades ernaast kun je natuurlijk alsnog de afstandsbedieningen en het foto-album kwijt, maar je kunt er natuurlijk ook een zak chips of iets anders voor de lekkere trek in leggen.

Het design is bijna burgerlijk, dus het staat in ieder interieur wel. Ben je toch toe aan een apart stijlelement, dan kun je altijd nog de led-verlichting aanzetten. Dit is overigens ook een leuke optie als je bij een game helemaal in de stemming wilt komen. In dit filmpje zie je hoe de tafel werkt.

[gv data=”xQAPuZ4nwIU”][/gv]

De koffietafel is in 2017 via Indiegogo in de markt gezet en niet goedkoop. Toch verwachten experts dat dit wel eens dé zomertrend van 2019 kan worden. Zeker ook omdat men inmiddels ook het nieuwe, op hetzelfde idee gebaseerde, bijzettafeltje in de markt heeft gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *